Beslenme Hizmeti Değerlendirme Anketi

25 Mar

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının ilgide kayıtlı yazılarıyla, Sağlık Bakanlığınca yürütülen "Erişkin Bazı Metabolizma Hastalıkları (Tiroit, Osteporoz, Gut) ve Çölyak Hastalığı Kontrol Programı" kapsamında tüm üniversitelerde çölyaklı öğrencilerin glutensiz besinlere kolay ulaşımının sağlanması için kantin/kafeteryalarda glutensiz ürünlerin bulundurulması, gıda otomatlarında ve yemekhanelerde glutensiz menülere yer verilmesi istenmiştir. Üniversitemiz öğrenci ve personellerinden yukarıda bahsi geçen metabolizma hastalıklarına sahip olanların ve mensuplarımızın beslenme alışkanlıklarının belirlenmesi amacıyla hazırlanan, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı internet sayfası Birimler/Beslenme Hizmetleri Birimi sekmesinde yer alan anketin biriminiz öğrenci ve personellerinin tümüne link üzerinden (https://sks.duzce.edu.tr/Sayfa/21090/beslenmehizmetleri-degerlendirme-anketi) 29/03/2019 Cuma günü 17.00'a kadar doldurtulması hususunda;